آذرجم, نسرین, شهاب لواسانی, علیرضا, شریفان, انوشه. (1401). تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 35-54. doi: 10.30495/jfm.2022.674052
نسرین آذرجم; علیرضا شهاب لواسانی; انوشه شریفان. "تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1401, 35-54. doi: 10.30495/jfm.2022.674052
آذرجم, نسرین, شهاب لواسانی, علیرضا, شریفان, انوشه. (1401). 'تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 35-54. doi: 10.30495/jfm.2022.674052
آذرجم, نسرین, شهاب لواسانی, علیرضا, شریفان, انوشه. تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(1): 35-54. doi: 10.30495/jfm.2022.674052


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب