1.

شناسنامه علمی شماره بهار 1401


2.

بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 1-15
اعظم مهربان؛ محسن وظیفه دوست؛ زهره دیدار؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ معصومه مهربان سنگ آتش

3.

میزان آلودگی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس

صفحه 16-23
ندا نوروزی؛ حسن ممتاز؛ الهه تاج بخش

4.

بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی

صفحه 24-34
سعید اکبری؛ زهره دیدار؛ محسن وظیفه دوست؛ بهاره حاجی رستملو؛ مهناز محتشمی

5.

تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز

صفحه 35-54
نسرین آذرجم؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ انوشه شریفان

6.

بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال

صفحه 55-67
فرشته اخوان سیاسی پور فومنی؛ مهدی شریفی سلطانی؛ شهین زمردی؛ سارا جعفریان؛ اصغر خسروشاهی اصل

7.

تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست

صفحه 68-77
سارا اشرفیان؛ مجتبی بنیادیان؛ حمداله مشتاقی

8.

مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو

صفحه 78-93
کیمیا درستی؛ محمد گلی؛ شریفه شاهی

9.

مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه‌های اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان

صفحه 94-106
نهال سلیمی؛ محمد احمدی؛ ابراهیم رحیمی

10.

داوران



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب