بندیان, لیلا, مقدم, محمد, بحرینی, معصومه. (1400). بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 45-57.
لیلا بندیان; محمد مقدم; معصومه بحرینی. "بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1400, 45-57.
بندیان, لیلا, مقدم, محمد, بحرینی, معصومه. (1400). 'بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 45-57.
بندیان, لیلا, مقدم, محمد, بحرینی, معصومه. بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 8(1): 45-57.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب