1.

شناسنامه علمی بهار 1400


2.

تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری

صفحه 1-13
اسماعیل ترک آبادی؛ زینب فتوحیان؛ فاطمه شهدادی

3.

بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی

صفحه 14-24
علی شریف زاده؛ فرانک عالی؛ سایه وهابی

4.

بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398

صفحه 25-32
حسین هوشیار؛ فرشته چهرازی؛ محسن اربابی؛ رضا شرافتی چالشتری؛ مهدی ناظری

5.

شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی

صفحه 33-44
پریسا بهشود؛ الهه تاج بخش؛ حسن ممتاز

6.

بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات

صفحه 45-57
لیلا بندیان؛ محمد مقدم؛ معصومه بحرینی

7.

ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی

صفحه 58-72
مهسا سلطانی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی

8.

بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز

صفحه 73-87
شیما پورجعفر؛ زهره مشاک؛ محسن میرزایی

9.

اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال

صفحه 88-101
صدیقه یزدان پناه؛ فاطمه شیروانی برازجانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب