صفیان, ایرج, نوذری, هانیه. (1399). مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), 69-80.
ایرج صفیان; هانیه نوذری. "مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4, 1399, 69-80.
صفیان, ایرج, نوذری, هانیه. (1399). 'مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), pp. 69-80.
صفیان, ایرج, نوذری, هانیه. مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(4): 69-80.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب