غلامی آهنگران, مجید, پورمهدی, اویس, قهرمانی چرمهینی, اکرم, احمدی, آسیه. (1399). ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), 12-18.
مجید غلامی آهنگران; اویس پورمهدی; اکرم قهرمانی چرمهینی; آسیه احمدی. "ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4, 1399, 12-18.
غلامی آهنگران, مجید, پورمهدی, اویس, قهرمانی چرمهینی, اکرم, احمدی, آسیه. (1399). 'ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), pp. 12-18.
غلامی آهنگران, مجید, پورمهدی, اویس, قهرمانی چرمهینی, اکرم, احمدی, آسیه. ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(4): 12-18.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب