صباغ زاده, رکسانا, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. (1399). مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), 9-1. doi: 10.30495/jfst.2020.674095
رکسانا صباغ زاده; امیرحسین الهامی راد; محمد آرمین. "مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 3, 1399, 9-1. doi: 10.30495/jfst.2020.674095
صباغ زاده, رکسانا, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. (1399). 'مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), pp. 9-1. doi: 10.30495/jfst.2020.674095
صباغ زاده, رکسانا, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(3): 9-1. doi: 10.30495/jfst.2020.674095


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب