1.

مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی

صفحه 9-1
رکسانا صباغ زاده؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین

2.

بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک

صفحه 20-11
فرشته حسینی؛ الناز میلانی؛ سمانه رضائی بروجردی؛ غلامعلی گلی موحد

3.

بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب

صفحه 36-21
راحله رضایی؛ سکینه یگانه؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا صفری

4.

بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی

صفحه 49-37
نساء صفوی؛ مهدی قره خانی

5.

استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی

صفحه 65-51
علیرضا جمالپور؛ سارا انصاری

6.

بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ

صفحه 77-67
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد

7.

تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 94-79
هانیه رستم زاد؛ اسحق زکی پور

8.

بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون

صفحه 103-95
فاطمه شریفی؛ وحید حکیم زاده

9.

بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین

صفحه 114-105
روح الامین مهدیان؛ هومان مولوی؛ محمد حجت الاسلامی

10.

بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما

صفحه 124-115
سید محسن میر احمدی شریفی؛ مانیا صالحی فر

11.

اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی

صفحه 135-125
علی سرداریان؛ اکرم آریان فر

12.

تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس

صفحه 149-137
ساجده لسانی؛ هانیه رستم زاد؛ اسحق زکی پور؛ آزاده سلیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب