صفوی, نساء, قره خانی, مهدی. (1399). بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), 49-37. doi: 10.30495/jfst.2020.674225
نساء صفوی; مهدی قره خانی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 3, 1399, 49-37. doi: 10.30495/jfst.2020.674225
صفوی, نساء, قره خانی, مهدی. (1399). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), pp. 49-37. doi: 10.30495/jfst.2020.674225
صفوی, نساء, قره خانی, مهدی. بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(3): 49-37. doi: 10.30495/jfst.2020.674225


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب