میر احمدی شریفی, سید محسن, صالحی فر, مانیا. (1399). بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), 124-115. doi: 10.30495/jfst.2020.674368
سید محسن میر احمدی شریفی; مانیا صالحی فر. "بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 3, 1399, 124-115. doi: 10.30495/jfst.2020.674368
میر احمدی شریفی, سید محسن, صالحی فر, مانیا. (1399). 'بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), pp. 124-115. doi: 10.30495/jfst.2020.674368
میر احمدی شریفی, سید محسن, صالحی فر, مانیا. بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(3): 124-115. doi: 10.30495/jfst.2020.674368


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب