روح زاده, سروه, بهرامیان, سمیرا. (1399). تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2 (38) تابستان), 109-117. doi: 10.30495/jfh.2020.1874901.1224
سروه روح زاده; سمیرا بهرامیان. "تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2 (38) تابستان, 1399, 109-117. doi: 10.30495/jfh.2020.1874901.1224
روح زاده, سروه, بهرامیان, سمیرا. (1399). 'تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2 (38) تابستان), pp. 109-117. doi: 10.30495/jfh.2020.1874901.1224
روح زاده, سروه, بهرامیان, سمیرا. تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(2 (38) تابستان): 109-117. doi: 10.30495/jfh.2020.1874901.1224


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب