حسینی زاده, زهرا, پدرام نیا, احمد, سعیدی اصل, محمد رضا, دولت آبادی, زهرا. (1399). بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 40-31. doi: 10.30495/jfst.2020.674512
زهرا حسینی زاده; احمد پدرام نیا; محمد رضا سعیدی اصل; زهرا دولت آبادی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1399, 40-31. doi: 10.30495/jfst.2020.674512
حسینی زاده, زهرا, پدرام نیا, احمد, سعیدی اصل, محمد رضا, دولت آبادی, زهرا. (1399). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 40-31. doi: 10.30495/jfst.2020.674512
حسینی زاده, زهرا, پدرام نیا, احمد, سعیدی اصل, محمد رضا, دولت آبادی, زهرا. بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(4): 40-31. doi: 10.30495/jfst.2020.674512


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب