1.

غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

صفحه 17-1
معصومه شیروانی؛ سارا انصاری

2.

تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین

صفحه 30-19
سعیده صفری؛ لیلا نجفیان؛ فردین میر احمدی

3.

بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 40-31
زهرا حسینی زاده؛ احمد پدرام نیا؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ زهرا دولت آبادی

4.

بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان

صفحه 53-41
نفیسه کوشکی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ توحید نجفی میرک؛ محسن وظیفه دوست؛ فریبا نقی پور

5.

بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ

صفحه 71-55
محسن مختاریان؛ مرجان نوری

6.

تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده

صفحه 83-73
حجت میر صادقی؛ علیرضا عالیشاهی؛ مهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری

7.

بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه

صفحه 97-85
محمد رضا درخشانفر؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی

8.

بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ

صفحه 109-99
سارا ناجی طبسی؛ احسان اکبری؛ آتنا مدیری دوم

9.

بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی

صفحه 126-111
رقیه اشرفی یورقانلو؛ هاله همتی؛ نغمه فعال همدانی

10.

تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو

صفحه 138-127
لیلا هوشیار؛ جواد حصاری؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی؛ ممنونه شنگل

11.

ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران

صفحه 147-139
فروغ شواخی؛ هما بهمدی؛ شهین زمردی؛ صغری معدنی

12.

عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران

صفحه 164-149
مرتضی محمدی؛ مظاهر جنت صادقی

13.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان

صفحه 177-165
مرسده مالکی؛ محمد گلی؛ الهام خسروی

14.

بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری

صفحه 192-179
مهدی اطهری؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ نفیسه نعمت شاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب