کوشکی, نفیسه, حداد خداپرست, محمد حسین, نجفی میرک, توحید, وظیفه دوست, محسن, نقی پور, فریبا. (1399). بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 53-41. doi: 10.30495/jfst.2020.674524
نفیسه کوشکی; محمد حسین حداد خداپرست; توحید نجفی میرک; محسن وظیفه دوست; فریبا نقی پور. "بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1399, 53-41. doi: 10.30495/jfst.2020.674524
کوشکی, نفیسه, حداد خداپرست, محمد حسین, نجفی میرک, توحید, وظیفه دوست, محسن, نقی پور, فریبا. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 53-41. doi: 10.30495/jfst.2020.674524
کوشکی, نفیسه, حداد خداپرست, محمد حسین, نجفی میرک, توحید, وظیفه دوست, محسن, نقی پور, فریبا. بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(4): 53-41. doi: 10.30495/jfst.2020.674524


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب