میر صادقی, حجت, عالیشاهی, علیرضا, اجاق, مهدی, پورعاشوری, پرستو. (1399). تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 83-73. doi: 10.30495/jfst.2020.674530
حجت میر صادقی; علیرضا عالیشاهی; مهدی اجاق; پرستو پورعاشوری. "تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1399, 83-73. doi: 10.30495/jfst.2020.674530
میر صادقی, حجت, عالیشاهی, علیرضا, اجاق, مهدی, پورعاشوری, پرستو. (1399). 'تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 83-73. doi: 10.30495/jfst.2020.674530
میر صادقی, حجت, عالیشاهی, علیرضا, اجاق, مهدی, پورعاشوری, پرستو. تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(4): 83-73. doi: 10.30495/jfst.2020.674530


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب