درخشانفر, محمد رضا, قدس روحانی, محسن, نجف نجفی, مسعود. (1399). بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 97-85. doi: 10.30495/jfst.2020.674538
محمد رضا درخشانفر; محسن قدس روحانی; مسعود نجف نجفی. "بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1399, 97-85. doi: 10.30495/jfst.2020.674538
درخشانفر, محمد رضا, قدس روحانی, محسن, نجف نجفی, مسعود. (1399). 'بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 97-85. doi: 10.30495/jfst.2020.674538
درخشانفر, محمد رضا, قدس روحانی, محسن, نجف نجفی, مسعود. بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(4): 97-85. doi: 10.30495/jfst.2020.674538


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب