اطهری, مهدی, الهامی راد, امیر حسین, نعمت شاهی, محمد مهدی, نعمت شاهی, نفیسه. (1399). بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 192-179. doi: 10.30495/jfst.2020.674737
مهدی اطهری; امیر حسین الهامی راد; محمد مهدی نعمت شاهی; نفیسه نعمت شاهی. "بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1399, 192-179. doi: 10.30495/jfst.2020.674737
اطهری, مهدی, الهامی راد, امیر حسین, نعمت شاهی, محمد مهدی, نعمت شاهی, نفیسه. (1399). 'بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 192-179. doi: 10.30495/jfst.2020.674737
اطهری, مهدی, الهامی راد, امیر حسین, نعمت شاهی, محمد مهدی, نعمت شاهی, نفیسه. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(4): 192-179. doi: 10.30495/jfst.2020.674737


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب