. (1399). اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), 1-17.
. "اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2, 1399, 1-17.
. (1399). 'اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), pp. 1-17.
. اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 14(2): 1-17.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب