1.

اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه

صفحه 1-17

2.

اثر حرارت روی رشد و بلوغ فیل‌ماهی پرورشی(Huso huso)

صفحه 18-27

3.

بررسی کیفیت اسپرم کپور دریایی Cyprinus carpio با استفاده از پارامترهای پلاسمای منی در جنوب شرقی دریای خزر، استان گلستان

صفحه 28-40

4.

تأثیر مخلوط پربیوتیکی (A-max) و پربیوتیک مانان‌الیگوساکارید (MOS) بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه‌ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)

صفحه 41-53

5.

بررسی رشد میکروجلبک سندسموس (Scenedesmus sp.) با محیط کشت‌های TMRL و Z-8+N در شرایط آزمایشگاهی (Indoor)

صفحه 54-66

6.

میزان آلودگی مرحله پلروسرکوئیدی انگل لیگولا (Ligula intestinalis) در محوطه شکمی ماهی آمورچه (Pseudorasbora parva) صید شده در مخازن چاه‌نیمه زابل

صفحه 67-75


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب