تجلی طهرانی, هنگامه, فرجی, علیرضا, مشعشعی, سید علی. (1400). بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), 147-131. doi: 10.30495/jfst.2020.675800
هنگامه تجلی طهرانی; علیرضا فرجی; سید علی مشعشعی. "بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1, 1400, 147-131. doi: 10.30495/jfst.2020.675800
تجلی طهرانی, هنگامه, فرجی, علیرضا, مشعشعی, سید علی. (1400). 'بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), pp. 147-131. doi: 10.30495/jfst.2020.675800
تجلی طهرانی, هنگامه, فرجی, علیرضا, مشعشعی, سید علی. بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(1): 147-131. doi: 10.30495/jfst.2020.675800


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب