1.

بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن

صفحه 14-1
مهدی نیک فرجام؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ جواد فیضی

2.

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏

صفحه 29-15
محمد مهدی نعمت شاهی؛ امیر حسین الهامی راد؛ نفیسه نعمت شاهی؛ سید حسین استیری

3.

تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان

صفحه 41-31
حسن رشیدی؛ فوژان خراسانیان؛ مسعود نجف نجفی

4.

مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند

صفحه 61-43
عبدالرضا آقاجانی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمد رضا سعیدی اصل

5.

بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا

صفحه 77-63
زینب گرایلی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ شیما کاوه

6.

تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ

صفحه 93-79
ایسان علی پور؛ نارملا آصفی

7.

طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین

صفحه 106-95
اعظم مجیدی؛ شاداب شهسواری؛ حسین عطار

8.

امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)

صفحه 118-107
ماندانا بی مکر؛ فرشته نوروزی؛ علی گنجلو

9.

بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج(

صفحه 129-119
غلامحسین حقایق؛ نفیسه زاوه زاد

10.

بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز

صفحه 147-131
هنگامه تجلی طهرانی؛ علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی

11.

ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)

صفحه 159-149
فاطمه علی محمدی؛ َشبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری

12.

آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس

صفحه 172-161
مریم جعفرزاده مقدم؛ فاطمه رضایی درزیکلا؛ امیر توکمه چی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب