. (1393). مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ωو 6 ωموجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 17-27.
. "مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ωو 6 ωموجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1393, 17-27.
. (1393). 'مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ωو 6 ωموجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 17-27.
. مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ωو 6 ωموجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 8(3): 17-27.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب