1.

مقایسه تأثیر شدت‌های نوری مختلف، بر میزان تفریخ سیست‌های آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) و آرتمیای سانفرانسیسکو (Artemia franciscana)

صفحه 1-7

2.

بررسی علل تلفات ماهیان خاویاری پرورشی (فیل‌ماهی و ماهی شیپ) در استان مازندران طی سال‌های 90-1388

صفحه 8-16

3.

مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ωو 6 ωموجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه

صفحه 17-27

4.

شاخص‌های رشد بچه‌ماهی نورس کپورماهی هندی مریگال (Crirhinus cirrhosus) تا مرحله انگشت‌قد در استخرهای خاکی استان گیلان

صفحه 28-38

5.

بررسی ارتباط تغییرات فصلی هورمون پروژسترون در مولدین پرورشی ماده کپور هندی روهو (Labeo rohita) با فاکتورهای کیفی آب در اقلیم استان خوزستان

صفحه 39-47

6.

بررسی برخی شاخص‌های ایمنی و فلور باکتریایی روده در بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با پری‌بیوتیک دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisia)

صفحه 48-58

7.

ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18- درجه سانتی‌گراد

صفحه 59-69

8.

اثر دو روش پخت بخارپز و کباب‌پز کردن بر ترکیب شیمیایی، بافت و رنگ فیله ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy Lacepede, 1801)

صفحه 70-82


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب