علی پور, ایسان, آصفی, نارملا. (1400). تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), 93-79. doi: 10.30495/jfst.2021.680254
ایسان علی پور; نارملا آصفی. "تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1, 1400, 93-79. doi: 10.30495/jfst.2021.680254
علی پور, ایسان, آصفی, نارملا. (1400). 'تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), pp. 93-79. doi: 10.30495/jfst.2021.680254
علی پور, ایسان, آصفی, نارملا. تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(1): 93-79. doi: 10.30495/jfst.2021.680254


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب