ابراهیمی, آناهیتا, بهرامی, سپیده, عبدالھیان نوقابی, محمد. (1400). تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 115-101. doi: 10.30495/jfst.2021.680655
آناهیتا ابراهیمی; سپیده بهرامی; محمد عبدالھیان نوقابی. "تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1400, 115-101. doi: 10.30495/jfst.2021.680655
ابراهیمی, آناهیتا, بهرامی, سپیده, عبدالھیان نوقابی, محمد. (1400). 'تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 115-101. doi: 10.30495/jfst.2021.680655
ابراهیمی, آناهیتا, بهرامی, سپیده, عبدالھیان نوقابی, محمد. تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(3): 115-101. doi: 10.30495/jfst.2021.680655


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب