1.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان

صفحه 11-1
اوشا پورمحمدی؛ سید حسین حسینی قابوس

2.

سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن

صفحه 25-13
سید هاشم اخلاقی فیض اباد؛ محمد مهرشاد؛ حمید شهیدی مقدم؛ سید ابوالفضل موسوی

3.

قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع

صفحه 39-27
مرتضی خمیری؛ ماندانا محمودی

4.

بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ

صفحه 51-41
محمد مالکی؛ فخری شهیدی؛ محمد جواد وریدی؛ الهام آذرپژوه

5.

مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال

صفحه 68-53
موسی الرضا هوشمند دلیر؛ حمید توکلی پور؛ حسین چاجی؛ احمد کلباسی اشتری؛ پروین شرایعی

6.

مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال

صفحه 80-69
زهرا صدیقی؛ سمیه بهرام

7.

اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن

صفحه 99-81
لیلا ناطقی

8.

تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال

صفحه 115-101
آناهیتا ابراهیمی؛ سپیده بهرامی؛ محمد عبدالھیان نوقابی

9.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی

صفحه 131-117
حسن محمدی آراسته؛ عبدالرضا میرچولی برازق؛ موسی الرضا هوشمند دلیر

10.

تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری

صفحه 145-133
سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری؛ پیمان آریایی؛ مهدی چرمچیان لنگرودی

11.

بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون

صفحه 157-147
میثم قنواتی؛ مریم محمدی روزبهانی؛ خوشناز پاینده

12.

تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته

صفحه 170-159
علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ زینب شیخی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب