رشیدایی آبندانسری, سیده سلیمه, آریایی, پیمان, چرمچیان لنگرودی, مهدی. (1400). تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 145-133. doi: 10.30495/jfst.2021.680657
سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری; پیمان آریایی; مهدی چرمچیان لنگرودی. "تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1400, 145-133. doi: 10.30495/jfst.2021.680657
رشیدایی آبندانسری, سیده سلیمه, آریایی, پیمان, چرمچیان لنگرودی, مهدی. (1400). 'تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 145-133. doi: 10.30495/jfst.2021.680657
رشیدایی آبندانسری, سیده سلیمه, آریایی, پیمان, چرمچیان لنگرودی, مهدی. تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(3): 145-133. doi: 10.30495/jfst.2021.680657


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب