سیامک, فاطمه, جعفرپور, درنوش. (1400). بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), 174-163. doi: 10.30495/jfst.2021.680669
فاطمه سیامک; درنوش جعفرپور. "بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 4, 1400, 174-163. doi: 10.30495/jfst.2021.680669
سیامک, فاطمه, جعفرپور, درنوش. (1400). 'بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), pp. 174-163. doi: 10.30495/jfst.2021.680669
سیامک, فاطمه, جعفرپور, درنوش. بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(4): 174-163. doi: 10.30495/jfst.2021.680669


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب