1.

تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)

صفحه 11-1
حسن بیات؛ مرتضی علیرضایی نقندر؛ محمد حسین امینی فرد

2.

بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس

صفحه 29-13
معصومه قطبی؛ لیلا امیدوار لنگرودی؛ طیبه السادات حسینی

3.

شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت

صفحه 50-31
عبدالواحد صفرزائی؛ حمید سرحدی؛ علیرضا داشی پور

4.

بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ

صفحه 63-51
هاجر محبوبی بروجنی؛ محمد گلی

5.

تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال

صفحه 81-65
سید مهدی اجاق؛ شیرین حسنی؛ مریم حسنی

6.

بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی

صفحه 95-83
لیلا هوشیار؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ هدی جعفری زاده مالمیری؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

7.

تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها

صفحه 107-97
عبدالعلی گیلانی؛ لیلا بهبهانی؛ جعفر حبیبی اصل؛ آذرخش عزیزی

8.

بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد

صفحه 120-109
سید خدارحم موسوی نژاد؛ امیر شاکریان؛ رضا شرافتی چالشتری؛ ابراهیم رحیمی

9.

تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima)

صفحه 139-121
محسن مختاریان؛ مرجان نوری

10.

استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن

صفحه 161-141
شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ فریده صالحی پور؛ محبت محبی

11.

بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب

صفحه 174-163
فاطمه سیامک؛ درنوش جعفرپور

12.

بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)

صفحه 185-177
بابک کرمی؛ یزدان مرادی؛ عباسعلی مطلبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب