کرمی, بابک, مرادی, یزدان, مطلبی, عباسعلی. (1400). بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), 185-177. doi: 10.30495/jfst.2021.680670
بابک کرمی; یزدان مرادی; عباسعلی مطلبی. "بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 4, 1400, 185-177. doi: 10.30495/jfst.2021.680670
کرمی, بابک, مرادی, یزدان, مطلبی, عباسعلی. (1400). 'بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), pp. 185-177. doi: 10.30495/jfst.2021.680670
کرمی, بابک, مرادی, یزدان, مطلبی, عباسعلی. بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(4): 185-177. doi: 10.30495/jfst.2021.680670


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب