یزدان پناه, صدیقه, شیروانی برازجانی, فاطمه. (1400). اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 88-101.
صدیقه یزدان پناه; فاطمه شیروانی برازجانی. "اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1400, 88-101.
یزدان پناه, صدیقه, شیروانی برازجانی, فاطمه. (1400). 'اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 88-101.
یزدان پناه, صدیقه, شیروانی برازجانی, فاطمه. اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 8(1): 88-101.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب