آزادفر, الهام, ثابت قدم, مریم, بهرامی, زهره, بیضایی, بیتا. (1400). بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 19-33.
الهام آزادفر; مریم ثابت قدم; زهره بهرامی; بیتا بیضایی. "بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1400, 19-33.
آزادفر, الهام, ثابت قدم, مریم, بهرامی, زهره, بیضایی, بیتا. (1400). 'بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 19-33.
آزادفر, الهام, ثابت قدم, مریم, بهرامی, زهره, بیضایی, بیتا. بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 8(2): 19-33.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب