1.

شناسنامه علمی تابستان 1400


2.

اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز

صفحه 1-11
محمد علی ضیاء؛ محمد گلی؛ اردشیر ضیایی

3.

منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396

صفحه 12-18
علی اکبر تاج فیروزه؛ سیدمحمدحسین حسینی؛ سیدمحمدجواد نظام الحسینی؛ محسن مهدی زاده شاهی؛ حمید آقاباقری؛ محمدحسن لطفی؛ سیدعلیرضا پورمازار؛ علیرضا طالبی

4.

بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری

صفحه 19-33
الهام آزادفر؛ مریم ثابت قدم؛ زهره بهرامی؛ بیتا بیضایی

5.

مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397

صفحه 34-49
محمود شهوه؛ الهه تاج بخش؛ حسن ممتاز؛ رضا رنجبر

6.

تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 50-63
محسن باقری؛ احمدرضا شویک لو

7.

ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده

صفحه 64-75
محسن وظیفه دوست

8.

فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای.

صفحه 76-87
زهرا هاشمی؛ مجتبی بنیادیان؛ حمداله مشتاقی

9.

تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن

صفحه 88-101
سحر خیرخواه فقرا؛ سارا جعفریان؛ شهین زمردی؛ لیلا روزبه نصیرائی؛ اصغر خسروشاهی اصل


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب