باقری, محسن, شویک لو, احمدرضا. (1400). تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 50-63.
محسن باقری; احمدرضا شویک لو. "تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1400, 50-63.
باقری, محسن, شویک لو, احمدرضا. (1400). 'تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 50-63.
باقری, محسن, شویک لو, احمدرضا. تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 8(2): 50-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب