جلالی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, الهامی راد, امیر حسین, حداد خدا پرست, محمد حسین, کریمی, مهدی. (1401). تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), 17-1. doi: 10.30495/jfst.2021.684118
مهدی جلالی; زهرا شیخ الاسلامی; امیر حسین الهامی راد; محمد حسین حداد خدا پرست; مهدی کریمی. "تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 1(بهار), 1401, 17-1. doi: 10.30495/jfst.2021.684118
جلالی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, الهامی راد, امیر حسین, حداد خدا پرست, محمد حسین, کریمی, مهدی. (1401). 'تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), pp. 17-1. doi: 10.30495/jfst.2021.684118
جلالی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا, الهامی راد, امیر حسین, حداد خدا پرست, محمد حسین, کریمی, مهدی. تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(1(بهار)): 17-1. doi: 10.30495/jfst.2021.684118


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب