1.

تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن

صفحه 17-1
مهدی جلالی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد حسین حداد خدا پرست؛ مهدی کریمی

2.

ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین

صفحه 31-19
معصومه ملک یار؛ لیلا روفه گری نژاد؛ آیناز علیزاده؛ رقیه اشرفی یورقانلو

3.

بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی

صفحه 42-33
محجوبه سنگ سفیدی؛ عبدالرضا میرچولی؛ موسی الرضا هوشمند دلیر

4.

بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن

صفحه 54-43
علی کزازی؛ مریم مصلحی شاد

5.

شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک

صفحه 69-55
فاطمه داوری؛ نفیسه سادات نقوی؛ هاشم نیری

6.

تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به"

صفحه 84-71
ندا ابراهیمی؛ نارملا آصفی

7.

ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب

صفحه 100-85
درنوش جعفرپور

8.

پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 120-101
عبد الرضا آقاجانی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی

9.

مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum)

صفحه 129-121
اسماعیل رضایی سرشت؛ بهنام مهدوی؛ منیره پرندوارمنش؛ حسن رضایی سرشت؛ احمد رضا اولیایی

10.

بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ

صفحه 141-131
عباس باشی؛ حجت کاراژیان

11.

ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان

صفحه 152-144
سید مهران موسوی مورد غفاری؛ خوشناز پاینده؛ محی الدین گوشه

12.

مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده

صفحه 166-153
غلامحسین حقایق؛ نفیسه زاوه زاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب