سنگ سفیدی, محجوبه, میرچولی, عبدالرضا, هوشمند دلیر, موسی الرضا. (1401). بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), 42-33. doi: 10.30495/jfst.2021.684120
محجوبه سنگ سفیدی; عبدالرضا میرچولی; موسی الرضا هوشمند دلیر. "بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 1(بهار), 1401, 42-33. doi: 10.30495/jfst.2021.684120
سنگ سفیدی, محجوبه, میرچولی, عبدالرضا, هوشمند دلیر, موسی الرضا. (1401). 'بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), pp. 42-33. doi: 10.30495/jfst.2021.684120
سنگ سفیدی, محجوبه, میرچولی, عبدالرضا, هوشمند دلیر, موسی الرضا. بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(1(بهار)): 42-33. doi: 10.30495/jfst.2021.684120


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب