کزازی, علی, مصلحی شاد, مریم. (1401). بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), 54-43. doi: 10.30495/jfst.2021.684122
علی کزازی; مریم مصلحی شاد. "بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 1(بهار), 1401, 54-43. doi: 10.30495/jfst.2021.684122
کزازی, علی, مصلحی شاد, مریم. (1401). 'بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), pp. 54-43. doi: 10.30495/jfst.2021.684122
کزازی, علی, مصلحی شاد, مریم. بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(1(بهار)): 54-43. doi: 10.30495/jfst.2021.684122


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب