ابراهیمی, ندا, آصفی, نارملا. (1401). تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), 84-71. doi: 10.30495/jfst.2021.684124
ندا ابراهیمی; نارملا آصفی. "تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به"". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 1(بهار), 1401, 84-71. doi: 10.30495/jfst.2021.684124
ابراهیمی, ندا, آصفی, نارملا. (1401). 'تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به"', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), pp. 84-71. doi: 10.30495/jfst.2021.684124
ابراهیمی, ندا, آصفی, نارملا. تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(1(بهار)): 84-71. doi: 10.30495/jfst.2021.684124


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب