جعفرپور, درنوش. (1401). ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), 100-85. doi: 10.30495/jfst.2021.684125
درنوش جعفرپور. "ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 1(بهار), 1401, 100-85. doi: 10.30495/jfst.2021.684125
جعفرپور, درنوش. (1401). 'ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), pp. 100-85. doi: 10.30495/jfst.2021.684125
جعفرپور, درنوش. ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(1(بهار)): 100-85. doi: 10.30495/jfst.2021.684125


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب