باشی, عباس, کاراژیان, حجت. (1401). بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), 141-131. doi: 10.30495/jfst.2021.684127
عباس باشی; حجت کاراژیان. "بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 1(بهار), 1401, 141-131. doi: 10.30495/jfst.2021.684127
باشی, عباس, کاراژیان, حجت. (1401). 'بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1(بهار)), pp. 141-131. doi: 10.30495/jfst.2021.684127
باشی, عباس, کاراژیان, حجت. بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(1(بهار)): 141-131. doi: 10.30495/jfst.2021.684127


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب