- بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح.ا.، قدس ولی، ع.ر.، ضیایی فر،ا.م.، آیدانی، ع. و محمدی، م. 1390. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ. فصلنامه علوم و فناوری صنایع غذایی، جلد3، شماره3،52-41.
- پایان، ر.1384. بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگک ،پایان نامه ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه علوم و تحقیقات.
- رضوی،م.ع. و اکبری، ر. 1385. خواص بیوفیزیک محصولات کشاورزی و مواد غذایی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. چاپ اول.304 صفحه.
- فیضی پورنامقی، ا. و حسینی قابوس، ح. 1389. مالت و ماء الشعیر. انتشارات علم کشاورزی ایران تهران. 208 صفحه
- قائمی، پ.، قدسولی، ع.، سیدین اردبیلی، س.م.، فغانی، ا. و بخش آبادی، ح. 1393. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکانان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن ها. فصلنامه علوم و فناوری صنایع غذایی، جلد6، شماره1، 43-33.
- قدس ولی، ع.ر.، بخش آبادی، ح.، محمدی، م. 1392. اثر شرایط خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت جو. مجله مهندسی تحقیقات کشاورزی، جلد14، شماره1، 58-45.
- قدسولی، ع.، بیانی، ر.، بخش آبادی، ح.، مقصودلو، م. و رشیدزاده، ش. 1391. مالت و مالتسازی. انتشارات نوروزی گرگان، چاپ اول، 177 صفحه.
- 2008. Official methods of analysis of the association of official analytical chemists, Vol. II. Arlington, VA: Association of official Analytical Chemists.
- Bakhshabadi, H., Mirzaei, H. O., Ghodsvali, A., Ziaiifar, A. M., Aidani, E., Daraei Garmakhany, A. and Maghsoudlou, M. 2015. Optimation of Physicochemical and Aerodynamical Characteristics of Malt barely Using the Response Surface Methalogy. Minerrva Biotecnologica, 27:21-29.
- Bhatty, R. S. 1996. The potential of hull-less barley. Cereal Chemistry, 76:589-599.
- Briggs, D. E. 2002. Malt modification–A century of evolving views. Journal of the Institute of Brewing. 108:395-405.
- Briggs, D. E., Hough, J. S., Stevens, R., and Young, T. W. 1990. Malting and brewing science, (malt and sweet wort), 2nd London: Chapman and Hall.pp. 387.
- Claver, I. P., Zhang, H., Li, Q., Zhou, H. and zhu, k. 2010. Optimized conditions of Steeping and Germination and Their Effect on Sorghum [Sorghum bicolor (L.) Moench] Composition, 9(7): 686-685.
- Eneje, L. O., Ogu, E. O., Aloh, C. U., Oidbo, F. J. C., Agu, R. C. and Palmer, G. H. 2003. Effect of steeping and germination time on malting performance of Nigerian white and yellow maize. Process Biochemistry, 39(8): 1013-1016.
- L.E. and Dedio. W. 1973. Variability in the alkylresorcinol content of rye grain. Canadian Journal of Plant Science, 53(3): 485-488.
- Farzaneh, V., Ghodsvali, A.R., Bakhshabadi, H., Ganje, M., Dolatabadi, Z. and Carvalho, I.S. 2017. Modelling of the selected physical properties of the fava bean
with various moisture content using fuzzy logic design. Journal of Food Process Engineering, 40:2-9.
- Farzaneh, V., Ghodsvali, A.R., Bakhshabadi, H., Zare, Z. a,nd Carvalho, I.S. The Impact of germination time on the some selected parameters through malting process. International Journal of Biological Macromolecules, 94: 663–668.
- Ghodsvali, A.R., Farzaneh, V., Bakhshabadi, H., Zare, Z., Karami, Z., Mokhtarian, M. and Carvalho, I.S. 2016. Screening of the aerodynamic and biophysical properties of barley malt. International Agrophysics. 30: 457-464.
- Jones, B. L. and Lookhart, G. L. 2005. Comparison of endoproteinase of various grains. Cereal Chemistry, 82:125-130.
- Kent, N. L. and Evers, A. D. 1994. Technology of Creals. 4th Wood Head Publishing. 225p.
- Osman, A. M. 2002. The advantages of using natural substrate-based on methods in assessing the roles and sypergistic and competitive interactions of barley malt starch- degrading enzmes. Journal of Institute Brewing, 108:204-214.
- Pyler, R.E. and Thomas, D.A. 1991. Malted cereals: production and use. 2nd Edition, Marcel Dekker, New York. pp. 815-835.
- Rakha, A., Åman, P. and Andersson, R. 2011. How Does the Preparation of Rye Porridge Affect Molecular Weight Distribution of Extractable Dietary Fibers? Int J MolSci, 11: 3321-3333.
- Tian, B., Xie, B., Shi, J., Cai, Y., Xu, T., Xue, S. and Deng, Q. 2010. Physicochemical changes of oat seeds during germination. Food Chemistry, 119:1195-1200.
- Wijngaard, H. , Ulmer, H. M., Neumann, M. and Arendt, E. K. 2005. The effect of steeping on the final malt quality of buckwheat. Journal of Institute of Brewing, 111:275-281.
|