اطهری, مهدی, آزادفر, الهام, استیری, سیدحسین, پدرام نیا, احمد, نعمت شاهی, محمد مهدی. (1401). بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), 29-47. doi: 10.30495/jfst.2021.684131
مهدی اطهری; الهام آزادفر; سیدحسین استیری; احمد پدرام نیا; محمد مهدی نعمت شاهی. "بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2(تابستان), 1401, 29-47. doi: 10.30495/jfst.2021.684131
اطهری, مهدی, آزادفر, الهام, استیری, سیدحسین, پدرام نیا, احمد, نعمت شاهی, محمد مهدی. (1401). 'بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), pp. 29-47. doi: 10.30495/jfst.2021.684131
اطهری, مهدی, آزادفر, الهام, استیری, سیدحسین, پدرام نیا, احمد, نعمت شاهی, محمد مهدی. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(2(تابستان)): 29-47. doi: 10.30495/jfst.2021.684131


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب