- اسماعیل زاده کناری، ر.، مهدی پور، س. ز. اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایداری روغن آفتابگردان، نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران. جلد8، 250- 245.
- بصیری، ع. تهامی، ف. غیاثی طرزی، ب و مهستی، پ.1391. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان، علوم غذایی و تغذیه، سال دهم، شماره 1.
- حداد خداپرست، م، ح. 1373. تکنولوژی روغن های خوراکی، نشر مولف، مشهد.
- رفیعی،ز.، جعفری، م.، اعلمی، م.، خمیری، م. 1390. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان، مجله پژوهش های صنایع غذایی، جلد 21، شماره1.
- رضوانی مقدم، پ.، برومند رضازاده، ز.، محمد آبادی، ع. ا.، شریف، ع. 1387. اثر تاریخ کاشت و تیمارهای مختلف کودی بر عملکرد ،اجزاء عملکرد و درصد روغن دانه گیاه کرچک، مجله پژوهشهای زراعی ایران، جلد 6، شماره 2.
- سلیمانیان، ش.، صادقی ماهونک، ع. ر.، اعلمی، م.، قربانی، م. 1392. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه ولیک در پایدارسازی روغن سویا. نشریه پژوهشهای صنایع غذایی، دوره23، شماره2، 209-199.
- شهسواری، ن. برزگر، م. سحری، م. نقدى بادى، ح. پاییز. 1387. بررسى فعالیت آنتى اکسیدانى اسانس گیاه آویشن شیرازی (zataria multiflora Boiss) در روغن سویا. فصلنامه گیاهان دارویى، سال هفتم، دوره چهارم، شماره مسلسل بیست و هشتم.
- طاها نژاد، م. 1388. کاربرد اسانس اسطوخودوس و عصاره پنیرک به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی درروغن خام سویا .پایان نامه دوره کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس.
- طاهر نژاد، م.، برزگر، م .ع.، نقدی بادی، ح. 1391. ارزیابی فعالیت آنتی رادیکالی عصاره ی پنیرک(Malva sylvestris L ) و کاربرد آن در سامانه روغن، فصلنامه گیاهان دارویی، جلد11، شماره2، 97-86.
- عیوقی، ف.، برزگر بفرویی، م.، سحری، م.، نقدی بادی، ح.. 1388. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس شوید در روغن سویا و مقایسه آن با آنتی اکسیدانهای شیمیایی، مجله گیاهان دارویی، جلد30 ، 74 – 71.
- قره خانی، م.، قربانی، م.، قره خانی، ا.، صادقی ماهونک، ع. ر.، جبرائیلی، ش. و قاسمی، ی. 1389. اثر عصاره های پوست و گوشت میوه پرتقال تامسون با پایههای مختلف در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا. فصلنامه گیاهان دارویی، سال دهم، دوره دوم، شماره مسلسل 38.
- قوامی، م، قراچورلو، م. وغیاثی طرزی، ب. 1387. تکنیک های آزمایشگاهی روغن ها و چربی ها،دانشگاه ازاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات ، تهران،٢٣٠صفحه.
- کریمخانی، م. م. 1388. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارۀ گل گیاه گلرنگ. پایاننامۀ کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار.
- کمالی روستا، ل.، قوامی، م.، قراچورلو، م.، عزیزی نژاد، ر. 1390. استخراج عصاره دارچین و بررسی تاثیر آن بر پایداری روغن آفتابگردان، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1، 22-13.
- ناصری، ف. 1375. دانه های روغنی. (ترجمه). موسسه چاپ و انتشارات آستان قدس رضوی.
- Ahmadi, F., Kadivar, M. and Shahedi, M. 2007. Antioxidant activity of Kelussia odoratissima Mozaff. in model and food systems. Food Chemistry, 105(1):57-64.
- Alothman, M., Bhat, R. and Karim, A. 2009. Antioxidant capacity and phenolic content of selected tropical fruits from Malaysia, extracted with different solvents. Food Chemistry, 115: 785–788.
- Ames, B. M. 1983. Dietry carcinogens and anticarcinogenes Oxygen radical and degenerative disease. Sci. 221: 1256 - 63.
- Amjad, L., Mohammadi Kamalabadi, M., Mohammadi Sichani, M. 2012. The antibacterial activity of methanol extract of Yarrow leaf and flower. journal of Medical Sciences University of Qom,5(3):50-56
- 2000. Official methods of analysis (17th ed.). Washington,DC: Association of Official Analytical Chemists (Methods 37.1.12).
- Armando, C., Maythe, S. and Beatriz, N. P. 1998. Antioxidant activity of
Grapefruit seed extract on vegetableb oils. J. Sci. Food Agric, 463-467.
- Beg, A.Z. and Ahmad, I. 2000. Effect of Plumbago zeylanica extract and certain curing agents on multidrug resistant bacteria of clinical origin. World Journal of Microbiology and Biotechnology, 16(8-9): 841-844.
- Buhner, S.H. 1999. Herbal Antibiotics Natural Alternatives for treating Drug-Resistant Bacteria. 1st ed., North Adams: Storey Publishing, LLC, pp: 8-20.
- Burits, M., Bucar, F. 2000. Antioxidant activity of Nigella sativa essential oil. Phytotheraphy Research, 14:323–328.
- Carson, C.F., Mee, B.J. and Riley, T.V. 2002. Mechanism of action of Melaleuca alternifolia (tea tree) oil on Staphylococcus aureus determined by time-kill, lysis, leakage and salt tolerance assays and electron microscopy. Antimicrobial Agents and Chemotherapy, 46(6): 1914-1920.
- Castor Oil Plant. Available from:http://iranlants.com. html. 4.3.2014.
- Chatchawan, C., Soottawat, , Jakul, H., Nattiga, S. 2008. Antioxidant components and properties of five long- grained rice bran extracts from commercial available cultivars in Thailands. Food Chem,111 (3): 636-641.
- Choilt, O. 1988. Reports of the crop experimental station (special crops). Suwan, Korea.
- Deng,Y, et al. 2014. Influences of ripening stages and extracting solvents on the polyphenolic compounds, antimicrobial and antioxidant activities of blueberry leaf extracts, Journal of Food control, 38:184-191.
- Doan, L. G. 2004. Ricin: mechanism of toxicity, clinical manifestations, and vaccine development. Clinical Toxicology, 42(2): 201-208.
- Frankel, E.N. 1984. Chemistry of Autoxidation: Mechanism Products, and flavor, significance: 1-37.
- Golluce, M., Sahin, F., Sokmen, M., Ozer, H., Daferera, D., Sokmen, A., Polissiou, M., Adiguzel, A., Ozken, H. 2007. Antimicrobial and antioxidant properties of the essential oils and methanol extract from Mentha longifolia L. ssp. longifolia. Food Chem, 103: 1449-1456.
- Jayaprakasha, G. K. 2003. Antibacterial and antioxidant activities of grape (Vitis vinifer) seed extracts. Food Research International, 117-122.
- Liu, Q. and Yao, H. 2007. Antioxidant activity of barley seeds extracts. Food Chemistry, 102: 732-737.
- Marter, A. D. 1981. Castor: Markets, Utilization and Prospects. Trop. Prod. Inst, 152: 55-78.
- McKeon, TA., Chen, GQ., Lin, JT. 2000. Biochemical aspects of castor oil biosynthesis. Biochem Soc Trans, 28: 972–74.
- Nazemi, A., Hashemi, M., Khataminezhad, M.R., Purshamsian, K. 2006. The first study of antimicrobial activity of aqueous and methanol extracts of Heracleum persicum herb. The medical sciences journal of Islamic Azad University, 15(2):91-94.
- Ogunniyi, D. S. 2006. Castor oil: A vital industrial raw material. Bioresour Technol. 97:1086-1091.
- Puchard, N. A. and Kelly, F. J. 1996. Free radical approach. Unites state: Oxford university press, pp. 101-131.
- Robards, K., Kerr, A. and Patsalides, E. 1988. Rancidity and its measurement in edible oils and snack foods. A Review Analyst, 113: 213 - 24.
- Roxas-Duncan, VI., Smith, LA. 2012. Ricin perspective in bioterrorism. In: Morse SA, Editor. Bioterrorism.1st ed. Croatia: InTech;. 133-58.
- Saatchi, A., Kadivar, M. and Slymanyanzhad, P. 2008. Antifungal and antioxidant effects of ethanol extract of lemon balm and lavender. National Congress of Food Science and Industries, Mashhad, 24 to 25 October.
- Sagdic, O. 2003. Sensitivity of four pathogenic bacteria to Turkish thyme
and oregano hydrosols. LWT-Food Science and Technology, 36(5): 467-473.
- Samsam Shariat, H. 1996. Growing and propagation of medicinal plants. Mafi publishing. 275 pp.
- Seabury, k. 2002. The effect of antioxidants in preventing farther oxidation in TBA analysis. California state science fair. Project number, Jo404.
- Semnani, M., Saeedi, M., Mahdavi, M. R., Rahimi, F. 2008. Studying and comparing the antimicrobial effect of methanol extracts of a few herbal species from the genus of Phomis and Stachys. The journal of Medical Sciences University in Mazandaran, 17(57):57-66.
- Shahidi , F., Naczk M. 2004. .Phenolic in Food and Nutraceuticals..Chemical Rubber Company press .558p.
- Shahidi, I. and Bhanger, M. 2007. Stabilization of sunflower oil by garlic extract during accelerated storage. Food Chemistry, 100: 246-254.
- Shahin, F., Gulluce, M., Daferera, D., Sokmen, A., Sokmen, M., Polissiou, M., Agar, G. and Ozer, H. 2004. Biological activities of the essential oils and methanol extract of Origanum vulgare ssp vulgare in the Eastern Anatolia region of Turkey. Food Control, 15: 549-557.
- Shukla, , Mehta, A., Bajpai, VK. and Shukla, S. 2009. In vitro antioxidant activity and total phenolic content of ethanolic leaf extract of Stevia rebaudiana Bert. Food and Chemical Toxicology, 47: 2338–2343.
- Shun, YM., Wen, YH., Yong, CY., Jian, GS. 2003. Two benzyl dihydroflavones from phellinus igniarius. Chinese Chemical Letters, 14(8): 810-13.
- Singh, G. and Marimuthu, P.2006. Antioxidant and biocidal activities of Carum nigrum(seed) essential oil,oleoresin,and their selected components. Journal of Agricultural and Food chemistry, 54:174-181.
- Sukanya, S.L., Sudisha, J., Hariprasad, P., Niranjana, S.R., Prakash, H.S. and Fathima, S.K. 2009. Antimicrobial activity of leaf extracts of Indian medicinal plants against clinical and phytopathogenic bacteria. African Journal of Biotechnology, 8(23): 6677-6682.
- Sun, L., Zhang, J., Lu, X., Zhang, L. and Zhang, Y. 2011. Evaluation to the antioxidant activity of total flavonoids extract from persimmon (Diospyros kaki L.) leaves. Food and Chemical Toxicology 49: 2689-2696.
- Wiseman, H. and Halliwell, B. 1996. Damage to DNA by reactive oxygen and nitrogen species: Role of inflammatory disease and progression to cancer. J, 313: 17 – 29.
- Yaghmure, A. and Aserin, A. 2001. Evaluation of Argan Oil for Deep-Fat fring. Lebensm. Journal of Lebensm Wiss u - Technology. 34:124-130
|