1.

ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج

صفحه 1-11
پریسا دلفان؛ علی مرتضوی؛ امیر حسین الهامی راد؛ مسعود شفافی زنوزیان

2.

مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه

صفحه 13-28
سحر جلیلی؛ معالم عربی

3.

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری

صفحه 29-47
مهدی اطهری؛ الهام آزادفر؛ سیدحسین استیری؛ احمد پدرام نیا؛ محمد مهدی نعمت شاهی

4.

تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب

صفحه 49-62
شادی بصیری

5.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان

صفحه 63-80
بینا مرادی؛ پرویز بشیری؛ عبدالرضا آقاجانی

6.

مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی

صفحه 81-91
ابولفضل بوژمهرانی؛ محسن وظیفه دوست؛ بهاره حاجی رستملو

7.

تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست

صفحه 93-108
مهران اعلمی؛ مجید شیرمحمدی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری

8.

بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحه 109-123
الهام فتحی مقدم؛ امیر شاکریان؛ رضا شرافتی چالشتری؛ ابراهیم رحیمی

9.

اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر

صفحه 125-140
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی

10.

ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان

صفحه 141-156
علی ابراهیمی ملاطی؛ کرامت الله رضائی؛ امیر پورفرزاد؛ زهرا پیراوی ونک؛ روح الله کریمی

11.

بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند

صفحه 157-172
ترگل قناد؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا فرجی

12.

بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم

صفحه 173-184
سمیه سنجری؛ حمید سرحدی؛ فاطمه شهدادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب