قناد, ترگل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1401). بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), 157-172. doi: 10.30495/jfst.2021.684140
ترگل قناد; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2(تابستان), 1401, 157-172. doi: 10.30495/jfst.2021.684140
قناد, ترگل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1401). 'بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), pp. 157-172. doi: 10.30495/jfst.2021.684140
قناد, ترگل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(2(تابستان)): 157-172. doi: 10.30495/jfst.2021.684140


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب