جعفرپور, درنوش, دیدار, راضیه. (1401). تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), 143-157. doi: 10.30495/jfst.2021.684153
درنوش جعفرپور; راضیه دیدار. "تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 3(پاییز), 1401, 143-157. doi: 10.30495/jfst.2021.684153
جعفرپور, درنوش, دیدار, راضیه. (1401). 'تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), pp. 143-157. doi: 10.30495/jfst.2021.684153
جعفرپور, درنوش, دیدار, راضیه. تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(3(پاییز)): 143-157. doi: 10.30495/jfst.2021.684153


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب