1.

بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی

صفحه 9-1
احمد شاکر اردکانی؛ فائزه کرمی رباطی

2.

استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا)

صفحه 11-25
نگین رضایی سوادکوهی؛ پیمان آریایی؛ مهدی چرمچیان لنگرودی

3.

تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی

صفحه 27-40
شبنم حمزه؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ محمد احمدی؛ جو مک رگینستین

4.

بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی

صفحه 41-52
نادر حبیبی؛ سارا امیری حسینی

5.

مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی

صفحه 53-63
منیره رنجبر؛ مریم علینقیان

6.

اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد

صفحه 65-78
بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ زهرا بشارتی

7.

کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه

صفحه 79-90
محمد رضا افشار مقدم؛ جلیل خندقی

8.

غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری

صفحه 91-106
شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مجتبی رئیسی

9.

تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر

صفحه 107-121
فاطمه سادات هاشمی دولابی؛ داریوش خادمی شورمستی

10.

تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن

صفحه 123-141
مرجان حاجی زاده؛ سارا انصاری؛ بهرام بحری

11.

تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)

صفحه 143-157
درنوش جعفرپور؛ راضیه دیدار

12.

بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ

صفحه 159-171
مریم هفت برادران اصفهانی؛ محمد گلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب