نوغانی, فاطمه. (1400). اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1), 37-47.
فاطمه نوغانی. "اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 1, 1400, 37-47.
نوغانی, فاطمه. (1400). 'اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1), pp. 37-47.
نوغانی, فاطمه. اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 15(1): 37-47.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب