1.

امکان توسعه پرورش ماهی قزل‌آلا (Oncorhynchus mykiss) در قفس در سد گلستان

صفحه 1-12
طاهر پورصوفی

2.

سنجش سرانه مصرف آبزیان و راهکارهای توسعه مصرف در استان مازندران

صفحه 13-23
حسین چیت ساز

3.

شاخص‌های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhunchus mykiss) در استخرهای خاکی با استفاده از آب لب‌شور زیرزمینی

صفحه 24-33
محمود قانعی تهرانی

4.

اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال

صفحه 37-47
فاطمه نوغانی

5.

فاکتورهای یونی و متابولیکی سرم خون تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان صید شده از سواحل استان گیلان، دریای خزر

صفحه 48-58
علی حلاجیان

6.

اثر سطوح مختلف پریمیکس ویتامین C بر شاخص‌های رشد، بقاء و مقاومت در برابر برخی از عوامل محیطی (دما، شوری) در بچه‌ماهی سفید (frisii kutum Rutilus)

صفحه 59-67
زینب شلدهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب