تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,622 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,362,286 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,400,302 |
عنوان:بررسی تأثیر غذایقومی، بازاریابیقومی وفرهنگپذیری برروی گردشگرانخارجی با نقش میانجی قومیت( مطالعه موردی: شهرتهران). | ||
مدیریت کسب و کار | ||
دوره 13، شماره 51 - شماره پیاپی 3، مهر 1400، صفحه 305-323 اصل مقاله (836.74 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
سمیه رشیدی1؛ رسول ثانوی فرد* 1؛ علی حمیدیزاده2 | ||
1گروه مدیریت بازرگانی، واحد قم، دانشگاه آزاداسلامی، قم، ایران. | ||
2گروه مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، پردیس فارابی دانشگاه تهران، قم، ایران | ||
چکیده | ||
رشد فزاینده تجارتجهانی، زمینه را برای بازاریابیقومی، مهاجرت و گردشگری فراهم کردهاست؛ و پتانسیل کشورایران با داشتن قومیتهای متنوع و گوناگون دراین زمینه مهم اسـت و نیاز به بررسی عوامل مؤثر بر روی گردشگران خارجی را دارد. هدف این پژوهش، بررسی تأثیر غذایقومی، بازاریابی-قومی و فرهنگپذیری بر گردشـگرانخـارجی است. روش پژوهش، توصیفی-پیمایشی است و ازنظر هدف، کاربردی، است روش نمونهگیری غیرتصادفیدر دسترس میباشد و از پرسشنامه محققساخته استفاده شدهاست. جامعهآماری ، از گردشگرانخارجی انتخاب شده اند که به شهر تهران آمده اند و حجمنمونه 113 نفر با روش غیرتصادفی دردسترس انتخاب شدهاند، بهمنظور تجزیهوتحلیل دادهها در این پژوهش از نرمافزار اسمارت PLS استفاده گردید. صنعتگردشگری راهحلـی بـرای اقتصـاد محسـوب میشـود، دراین راستا پژوهش بیشتر بر کالاییکردن غذا، بهمنظور دستیابی به راههایی برای سودآوری بیشتر و توسعه اقتصادی تمرکز دارد. بازاریابیقومی میتواند تغییر ژرفی در صنعت-گردشگری بوجودآورد؛ بنابراین بازاریابان و هتلداران با ارتقای بازاریابیقومی و تمرکز روی کالاییکردن غذاها می توانند به این امر کمک کنند. نتایج این پژوهش نشانداد غذاهایقومی برروی قومیت، قومیت برروی بازاریابیقومی، قومیت برروی فرهنگپذیری، و قومیت برروی گردشگرانخارجی تأثیر مثبت و معنیداری دارند. | ||
کلیدواژهها | ||
گردشگران خارجی؛ بازاریابیقومی؛ غذاهای قومی؛ فرهنگپذیری | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 168 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 161 |