رضائی بنفشه, رحیم, کسائی, مسعود, موتمنی, علیرضا. (1401). طراحی مدلی به‌منظور شناسایی عوامل اثرگذار و میزان تأثیر آنها در احیای صنایع غذایی کوچک و متوسط راکد شده و نیمه فعال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(61)تابستان), 51-73. doi: 10.30495/qjopm.2021.1932388.3170
رحیم رضائی بنفشه; مسعود کسائی; علیرضا موتمنی. "طراحی مدلی به‌منظور شناسایی عوامل اثرگذار و میزان تأثیر آنها در احیای صنایع غذایی کوچک و متوسط راکد شده و نیمه فعال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2(61)تابستان, 1401, 51-73. doi: 10.30495/qjopm.2021.1932388.3170
رضائی بنفشه, رحیم, کسائی, مسعود, موتمنی, علیرضا. (1401). 'طراحی مدلی به‌منظور شناسایی عوامل اثرگذار و میزان تأثیر آنها در احیای صنایع غذایی کوچک و متوسط راکد شده و نیمه فعال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(61)تابستان), pp. 51-73. doi: 10.30495/qjopm.2021.1932388.3170
رضائی بنفشه, رحیم, کسائی, مسعود, موتمنی, علیرضا. طراحی مدلی به‌منظور شناسایی عوامل اثرگذار و میزان تأثیر آنها در احیای صنایع غذایی کوچک و متوسط راکد شده و نیمه فعال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 16(2(61)تابستان): 51-73. doi: 10.30495/qjopm.2021.1932388.3170


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب